Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 166 km

Inbrekers actief in Zeeland

Toegevoegd: 16-10-2009, 19.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdag is er op diverse locaties in Zeeland ingebroken. In Tholen heeft de politie een speurhond ingezet om de dader te vinden.


In de Nieuwe Kerkstraat in Kapelle verlieten de bewoners rond 17.15 uur hun woning. Toen zij omstreeks 23.00 uur thuiskwamen bleek er te zijn ingebroken. De dieven hebben vooral sieraden meegenomen.

In 's Gravenpolder aan de Burgemeester Prumersstraat waren de bewoners afwezig tussen 19.00 en 23.00 uur. Ook zij ontdekten bij thuiskomst de inbraak in hun woning. Ook hier werden sieraden weggenomen.

Donderdagavond tussen 20.30 en 21.10 uur werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Slabbecoornweg in Tholen. Door de politie werd in het pand gezocht met een speurhond maar dit leverde geen resultaat op. Wel waren in het bedrijfspand diverse tussendeuren geforceerd en waren diverse kasten doorzocht. Voor zover bekend zijn er geen goederen weggenomen. De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-10-2009 om 10:44)
Neem een goede inboedel verzekering, en eventueel camera's in huis, en eventueel een goede waakse hond. Oost-europeanen zijn als de dood voor honden. Omdat ze in hun eigen land worden gebruikt ter verdediging / bewaking.
Marc (16-10-2009 om 22:55)
Dat ze bij maar niet langskomen,... komen ze van koude kermis thuis,... (heb geen sieraden) 'jammer dat ze niet beseffen hoeveel leed ze ermee veroorzaken
Ron (16-10-2009 om 21:08)
Met de crisis erbij zal het niet minder worden helaas. Diep triest , hogere straffen meer controle's . Overigens lijkt het altyd in een golf beweging te gaan nu is zeeland weer aan de beurt blijkbaar.
Hippo (16-10-2009 om 19:50)
Bij mij kunnen ze alleen maar komen brengen, alles wat ze mee kunnen nemen is oud, hebben ze niks meer aan. Maar ze moeten gewoon met hun tengels van andermans spullen afblijven, wie het ook doet. Bijna iedereen moet zijn spullen met hard werken verdienen, heb daar respect voor, blijf eraf.
Jeweetwel (16-10-2009 om 19:42)
Je hoeft niet lang na te denken om een conclusie te trekken.
Ik denk dat (16-10-2009 om 19:38)
Betere controle bij de grenzen alles gaat volgensmij gelijk de grens over.autos vrachtwagens oud ijzer alles met waarde en nog erger bij de mensen thuis. mensen werken hier via uitzendburos zitten hier in de kost en slaan hun slag en het wordt steeds erger
Cookie-instellingen beheren