Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 19-10-2009, 21.42 uur
Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn maandag twee personen gewond geraakt. Zes auto´s raakten beschadigd.


Een 41-jarige automobilist uit Terneuzen kwam rond 12.20 uur uit de Zuidlandstraat en wilde de Dokweg op om daarna in de richting van de M. F.J. Haarmanweg te rijden. Op hetzelfde moment kwam een 20-jarige plaatsgenoot uit de richting van de Oude Vaart. Hij wilde rechtdoor rijden, richting het Schuttershof. Door onbekende oorzaak ontstond een botsing tussen beide voertuigen.

De auto van de 20-jarige kwam door de kracht van de botsing ongeveer 100 meter verder tot stilstand. Onderweg vernielde dit voertuig vier geparkeerde auto's en een hekwerk. Op de straat was het een ravage van brokstukken en olie. De Axelsestraat werd in beide richtingen afgesloten en het verkeer werd omgeleid. De weg werd omstreeks 16.00 uur weer vrijgegeven.

De 20-jarige bestuurder en een inzittende van zijn auto, een 16-jarige jongen uit Axel, zijn beiden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laguna (21-10-2009 om 00:36)
Tjonge net zo,n flipperkast, in plaats van een bal een hardrijdende audi. Erg triest dat er ondanks de vele ongelukken op dat kruispunt, er ook maar niemand er iets van leert/ Blijf maar jakkeren mensen
Stoplicht is onzin (20-10-2009 om 22:34)
Mensen, hoeveel verkeer gaat er door die axelsestraat echt te veel. Ben het er wel mee eens dat ze eerder al is iets moesten gaan doen aan die kruising maar om het verkeer toch optijd op hun werk te laten komen is het toch makkelijker als ze een rotonde maken. STOPLICHTEN KOST TIJD. ROTONDE NIET.
Chick (20-10-2009 om 21:23)
Pff zag het wel een keer gebeuren op die weg,ik zit vaak bij me vriend achter op de scooter en tegenwoordig rijden we nog liever om dan dat we door die straat moeten,hoevaak ze daar niet uit die zei straten komen gevlogen niet normaal heb al vaak genoeg me hart in me strot gehad daar,,
Ronald (20-10-2009 om 20:21)
Ik ben die gast al een paar keer tegengekomen in z'n Audi A3.Waarbij ik dacht halve gare!! Het heeft nog lang geduurd. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd.
Realist (20-10-2009 om 19:14)
Ik heb zo een vermoeden...en als dat zo is, paar jaar rijbewijs afpakken en strafwerk geven!!
Romeo (20-10-2009 om 18:46)
Sonja het is niet VKI maar VRI (verkeersregelinstallatie) en inderdaad deze had er al twintig jaar geleden moeten staan,maar dan wel eentje met een camera om de roodlichtrijders tegen te gaan anders helpt het ook niet veel.
Cookie-instellingen beheren