Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Politie brengt gestolen scooter terug

Toegevoegd: 02-11-2009, 12.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft maandag een scooter teruggebracht naar zijn eigenaar die kort daarvoor was gestolen.


Maandag rond 03.00 uur kreeg de politie een melding dat er ter hoogte van een speelveldje aan de Assumburg een scooter onbeheerd stond. Door agenten werd in de omgeving gezocht naar personen maar zij troffen niemand aan.

Uit navraag van het kenteken bleek dat de scooter niet als gestolen stond gesignaleerd. De scooter zou kort daarvoor zijn gestolen uit de voortuin van een woning aan de Bonenburg. De eigenaar was erg blij dat hij zijn scooter weer terug had.

 
 
Dit is overigens al de vierde scooter die binnen een week werd gevonden en door de politie werd teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (2-11-2009 om 16:13)
Kijk dat is nu eens optreden,gelukkig als zo iets ook kan gebeuren,een dikke 10 voor de politie.
Nickey (2-11-2009 om 15:38)
Inderdaad John .Pluim voor de politie.Als scooter rijder geeft zo'n bericht mij een geruststelling.
Opbouwende critiek (2-11-2009 om 15:30)
Maar de daders hebben ze niet.Leuk 15 en 16 jaar beetje brommers stelen stukmaken en omdat het amateurs zijn dumpen die zaak,en de eigenaren opdraaien voor de schade.2 marokaantjes op een zwarte scooter.zou toch niet zo moeilijk moeten zijn.
Willem (2-11-2009 om 14:40)
Een opsteker omdat ze een scooter terug brengen?, waar iemand anders voor heeft gebeld naar de politie?kom op zeg had de scooter laten staan en gewacht dan had je er wat aan.
Bewoner Bossenburg (2-11-2009 om 14:34)
Oplettende buurtbewoners hebben die scooters gevonden, Toevallig vanmorgen nog een gestolen scooter gevonden in de bosjes bij Zuilenburg! De 2e deze week al! Wie weet vind ik er vanavond weer eentje, te triest voor woorden.
John (2-11-2009 om 13:38)
4e gestolen scooter die binnen een week wordt teruggevonden door de politie. Normaliter wordt er nogal wat afgegeven op de politie, maar nu blijft het behoorlijk stil. Een opsteker op z'n tijd mag ook wel hoor! Klasse, heren en dames van de politie!
Cookie-instellingen beheren