Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Team op pad tegen illegaal vuurwerk

Toegevoegd: 06-11-2009, 12.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland stuurt binnenkort weer een vuurwerkteam op pad om het illegaal verhandelen en opslaan van vuurwerk in de provincie tegen te gaan.


Het team bestaat uit leden van het regionaal milieuteam (RMT). De meeste overtreders worden gepakt via tips van mensen uit de buurt. Volgens de politie is het daarom dan ook van groot belang dat mensen hun oren en ogen openhouden en de politie tippen als zij informatie hebben over illegale vuurwerkactiviteiten.

Heeft u iets te melden? Mail naar [email protected]. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via 0900-8844 (24 uur per dag). Via het servicecentrum van de politie wordt u dan doorverbonden met het vuurwerkteam.

Gewone overlastmeldingen, zoals geluidsoverlast door vuurwerk, worden overigens niet door het vuurwerkteam behandeld maar door de wijkpolitie. Dergelijke meldingen kunt u via 0900-8844 doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-11-2009 om 17:22)
Nou ik denk dat jullie wel anders praten als een kind van jullie ineens een hand, oog of erger mist omdat het met illegaal vuurwerk heeft gespeeld. Ik vind dat ze hier zeker iets tegen moeten doen
Mark B. (6-11-2009 om 16:11)
Echte criminelen pakken? Prima, maar iemand die zijn huis/garage met vuurwerk/explosieven heeft volstaan is geen crimineel? Beetje kort door de bocht gedachten van jullie! Hoeveel verdient een persoon met de handel van dit illegale vuurwerk! Denk eerst eens na voordat je opmerkingen plaatst...
Tegenilliegaalvuurwek (6-11-2009 om 15:47)
Allemaal geen idee wat illegaal vuurwerk kan veroorzaken? En als er dan wat gebeurd straks als hardste roepen dat de politie niets doet tegen echte criminelen? Mensen die illegaal vuurwerk verhandelen en opslaan ZIJN echte criminelen. Het kan behoorlijk ellende veroorzaken als het mis gaat.
Jo (6-11-2009 om 14:10)
Ze kunnen beter achter echte criminelen aan gaan, die de provincie echt onveilig maken. Maar nee, daar hebben ze zogenaamd geen capaciteit en budget voor.
Ecol (6-11-2009 om 13:23)
Ons land gaat steeds meer naar een klikcultuur.Als je iets ziet,ruikt ,of hoort wat niet in de haak lijkt vlug de politie bellen .
Johnny (6-11-2009 om 13:16)
Politie zelf zijn werk laten doen!!!!!!
Cookie-instellingen beheren