Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij eenzijdig ongeluk N61 Hoek

Toegevoegd: 09-11-2009, 13.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een ongeluk op de N61 (Hoofdweg) bij Hoek is maandagmiddag de inzittende van een bestelbus gewond geraakt.
 
De bestuurder van de bedrijfsbus reed door nog onbekende oorzaak rond 12.55 uur in een naast de weg gelegen sloot. Twee ambulances werden opgeroepen om het slachtoffer, dat af en toe wegviel, te helpen. De gewonde kwam niet bekneld te zitten. De gealarmeerde brandweer hoefde daarom alleen maar te assisteren.
 
Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. De  bestelbus is weggesleept door bergingsbedrijf Zeeuws-Vlaanderen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstonden files. Ook op een nabij gelegen polderweg ontstonden files omdat deze als onofficiële omleidingsroute werd gebruikt.
 
Op 14 oktober deed zich op nagenoeg hetzelfde weggedeelte ook al een ernstig ongeluk voor. Toen belandde een motorrijder in dezelfde sloot na een botsing met een bestelbus.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-11-2009 om 17:01)
Gelukkig reden er op dat moment geen tegenliggers anders was het leed niet meer te overzien. ik snap niet hoe iemand het voor elkaar krijgt om op een rechte weg aan de andere kant vd weg in een greppel te belanden. mensen houdt je kop bij de weg dat zal al een boel doden minder zijn op deze weg
Cookie-instellingen beheren