Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schennispleger valt kinderen lastig

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Noordstraat in Terneuzen werd woensdag omstreeks 15.30 uur een 68-jarige man uit die plaats aangehouden wegens openbare schennis der eerbaarheid.


De man had even daarvoor zijn geslachtsdeel getoond aan een groepje kinderen, meisjes en jongens tussen de 9 en 12 jaar.

De man is, na het afleggen van een verklaring, 's avonds met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (12-11-2009 om 17:42)
Het is toch wel erg hier. Vorige week worden een stel kinderen onterecht 3 dagen vastgehouden, omdat de politie dacht dat ze een overval hadden gepleegd en als je hier echt is verkeerds doet sta je zo weer buiten. Vreemde wereld waarin we leven! Opsluiten die vent!
Pascal (12-11-2009 om 17:12)
En als da niet gedaan wordt door de overheid. Ja dan word het misschien tijd dat wij als burgers zelf het recht in handen gaan nemen met dit soort gevallen. Snap eigenlijk helemaal niet waarom de overheid zo blind is met dit soort mensen.
Pascal (12-11-2009 om 17:01)
Ik denk niet dat de schandpaal werkt in dit geval. Bij dit soort mensen is wel gebleken dat zodra ze weer op straat staan, dat ze dan in hun oude ritueel vervallen.Zijn genoeg voorbeelden van in NL. Ik blijf bij mijn standpunt pedo's en verkrachters voor altijd vast zetten.
Terneuzenaar (12-11-2009 om 16:33)
Lachertje zeg een dagvaarding gekregen!De staat mag wel zorgen dat de straffen in nederland harder moge zijn!wie weet hebben de kinders straks hebben de kinders trauma over en dan?Word wakker nederland we moeten met ze allen wat aan doen om te zorgen dat zulke mense harder moeten aangepakt worde!
Pikkiknie (12-11-2009 om 15:45)
De schandpaal van vroeger was zo gek nog niet! Vooraf aangekondigd volksgericht midden op de markt, wedden dat het in veel gevallen helpt..?!!!
Jasmijn (12-11-2009 om 13:38)
Met alleen een dagvaarding :S Dit gaat geheid mis! Die man moet opgesloten en behandeld worden! Zo word het probleem toch niet weggehaald :S en zo worden nog meer kinderen de dupe!!!
Cookie-instellingen beheren