Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Jongen (16) van de weg gereden in Terneuzen

Toegevoegd: 17-11-2009, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een automobilist(e) die vanmiddag is doorgereden nadat een bromfietser was gevallen vanwege een uitwijkmanoeuvre.
 
Het slachtoffer, een 16-jarige jongeman uit de gemeente Terneuzen, reed dinsdag tussen 16.00 en 16.30 uur over de Reuzenhoeksedijk. Een tegemoetkomende auto kwam erg dicht bij hem in de buurt en de jongen moest de berm in rijden om een aanrijding te voorkomen.
 
De jongen viel hierdoor en hij raakte met zijn hoofd een paaltje. Door de helm die hij ophad raakte hij niet gewond aan zijn hoofd. Wel liep hij diverse schaafwonden op. De bromfiets raakte beschadigd. De onbekende automobilist(e) is niet gestopt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (18-11-2009 om 14:20)
Schandalig! Werkelijk schandalig, het word er daar niet beter op Zeeuwsch Vlaanderen he? sjonge jonge jonge.beterschap voor de jongen,en hopelijk word die automobilist(e)snel gepakt !
M (18-11-2009 om 14:12)
Het is ongeloofelijk he dat ze goewoon door rijden he ik wens de jongen veel beterschap
Fonnie (18-11-2009 om 10:04)
Arme jongen,weet precies hoe je je voelt,heb het ook gehad,die mevrouw moest zonodig een fietser inhalen terwijl ik in tegenovergestelde kwam,vollgens mij gaf ze nog gas bij,ik had haar dochter kunnen zijn,maar ik lag wel op de grond,en ze rijdt door,maar ik zie haar nog weleens rijden,
B. (18-11-2009 om 06:52)
Sterkte jongen.gelukkig een helm op!!!Als volwassen,ervaren en sociaal brommerrijder weet ik hoe vaak we moeten uitwijken en hoe gevaarlijk dit is op je tweewieler.Is het geen schooljeugd die met 3en naast elkaar rijden danwel trekkers en autoos die geen remmen en stuur bedienen op de binnenwegen.
Andre nuijens (17-11-2009 om 23:26)
Ex motorcroser ex motor rijder als je op twee wielen rijd houdje oppervlakkig van auto.s neem niet zomaar voorrang en kijk ver voor je uit anticipeer ver vooruit dan kom je verder zondrer ongelukken ik heb zelf hier veel geluk mee gehad en ik hoop velen met mij gr andre nuijens
Cookie-instellingen beheren