Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen betrapt op afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 18-11-2009, 20.12 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - De politie heeft woensdag rond 08.30 uur een jongen op heterdaad betrapt tijdens het afsteken van vuurwerk in de Hulsterweg in Terhole.
 
De 14-jarige jongen uit de gemeente Hulst stak een strijker af op het moment dat de politie een controle uitvoerde. Hij deed afstand van 1 pot en 25 strijkers die hij bij zich had. In een afvalbak van een school werden nog 40 stuks vuurwerk door de politie in beslag genomen. De 14-jarige is doorverwezen naar Halt.
 
De komende tijd zal politie Zeeland meer soortgelijke controles uitvoeren om vuurwerkoverlast te voorkomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jessica (19-11-2009 om 09:32)
Hadden ze weer eens niets beters te doen belachelijk ze zouden beter inbrekers pâkken dan kleine kinderen die kattekwaad uithalen. Politie je heb er niks aan of ze zijn er niet of veel te laat en zelfs komen doen ze niet maar kinderen oppakken, wau stoer hoor
Adri (19-11-2009 om 09:13)
@ Marc van der Stok: Leuk te ervaren dat U op een scheepswerf in Yantai in China zit en dat daar vuurwerk afgestoken wordt waar niemand zich aan stoort. Hier storen wij ons er wel aan. En ja, vroeger deden we dat ook. En ja, vroeger mocht het ook niet en vroeger werd dan je vuurwerk ook afgepakt.
Marc van der Stok (19-11-2009 om 04:40)
Werkzaam op een scheeps nieuwbouw werf in Yantai, China kan ik hier alleen maar om lachen. Er wordt hier dagelijks vuurwerk afgestoken waarbij een strijker niet eens zou opvallen. Geen kip die zich eraan stoort hoor@
A (19-11-2009 om 01:36)
Net goed aanpakjen die handel!
Cookie-instellingen beheren