Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dievegges praten zich naar binnen

Toegevoegd: 23-11-2009, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Twee onbekende jonge vrouwen hebben zaterdag door middel van een smoesje geld gestolen uit een woning in Zierikzee.
 
De twee belden omstreeks 20.00 uur aan bij een woning aan de Lange Blokweg in Zierikzee. Met een smoesje slaagden zij erin de woning binnen te komen.
 
Korte tijd later vertrokken zij weer en bleken er enkele honderden euro's verdwenen te zijn.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susannah (23-11-2009 om 15:21)
Vaak komen ze binnen bij oudere mensen. Die zijn nog te goed van vertrouwen. Heb mijn ouders hier ook al zo vaak voor gewaarschuwd. Doe nooit de deur open voor personen die je niet kent en zeker in de avonduren niet !
Piet (23-11-2009 om 15:01)
Hoe kun je nu toch een vreemde in je huis laten en dan ook nog eens niet zien dat ze geld van je stelen. Ik neem aan dat het geld niet open en bloot op tafel lag. Kom het maar een keer proberen, dan heb ik een lieve, maar toch getrainde hond thuis zitten. Succes ermee
Cookie-instellingen beheren