Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (24-11-2009 om 13:39)
Wat erg als je zo een kindje achter moet laten. Maar misschien beter dan op geen thuis hebben. Hopelijk word de moeder geholpen.
Nienke (24-11-2009 om 13:27)
Ik hoop dat de vrouw goed opgevangen gaat worden, het lijkt me niet niks om je baby af te staan, gelukkig is de kleine in goede handen en het lijkt me dat jeugdzorg toch wel een goede plek voor de baby vind, en het niet terug laat gaan naar de moeder, die verslaafd is
Moeder (24-11-2009 om 13:25)
Maar 1 woord hier voor, TRIEST
Mama (24-11-2009 om 13:13)
Och vreselijk,om als kindje zo op de wereld te komen,en ook voor de moeder,valt niet mee denk ik om je kindje achter te laten.Hopelijk bedenkt ze zich en gaat terug en gaan ze haar helpen om toch haar kindje bij de moeder te laten,want daar is waar een kindje hoort.Veel sterkte gewenst.
Sanne (24-11-2009 om 13:06)
En wat gebeurd er nu met die baby?
Een moeder (24-11-2009 om 13:02)
Wat in en in triest is dit,zowel voor de moeder als het voor het kindje(al zal die er nog niks van meekrijgen) ik hoop dat ze toch nog de juiste hulp krijgt!!
Cookie-instellingen beheren