Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfiets gestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 01-12-2009, 22.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vanaf de Paul Krugerstraat in Vlissingen is maandagavond een snorfiets gestolen.


Het gaat om een zwarte Piaggio C25 met het kenteken DX303Z. De waarde van de snorfiets is onbekend. De tweewieler stond afgesloten met een stuurslot.

Het is niet duidelijk hoe laat de diefstal ongeveer gepleegd is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alweer (2-12-2009 om 22:41)
Dus als ik weet dat het marrokanen zijn dan moet ik ze automatisch ook kennen? De logica ontgaat mij geheel. Ik noem slechts de harde feiten, heeft niets met afreageren te maken.
Vlissingse (2-12-2009 om 17:16)
Als u weet dat het marrokanen zijn,kent u ze en mag u ze van mij betreft best aangeven, in plaats van u hier af te reageren?Bij voorbaat dank.
Division (2-12-2009 om 11:24)
Tjah..alleen stuurslot is te weinig. Die breek je zo, trekker er bij en scooter is weg. Altijd een kettingslot er om :)
Alweer (2-12-2009 om 08:39)
Het is de laatste tijd raak wat diefstallen betreft. Regelmatig worden 2 marrokanen op een scooter gesignaleerd en die gaan geraffineerd te werk. Ze weten hoe bepaalde sloten eenvoudig open te maken zijn. Een stuurslot is voor die lui 5 seconden werk. Oude AXA fietssloten zijn ook zo te openen.
Cookie-instellingen beheren