Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Meisje (14) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 02-12-2009, 22.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 14-jarige meisje uit Terneuzen is woensdagmiddag mishandeld door twee onbekende jongens.


Het meisje fietste rond 15.30 uur in de Jan van Galenstraat in Terneuzen toen ze werd klemgereden door voor haar twee onbekende jongens op de fiets. Deze jongens had ze kort daarvoor op het fietspad zien staan ter hoogte van de rotonde aan de Rooseveltlaan.

Zonder aanleiding kreeg ze een trap in haar knieholte en zakte op de grond. Terwijl ze op de grond lag, kreeg ze nog diverse trappen tegen haar been. Op een gegeven moment stopten de jongens met trappen en liepen naar hun fiets.

Het meisje zag kans weg te komen en naar huis te gaan. De huisarts constateerde dat het meisje diverse kneuzingen had opgelopen aan haar hand en been. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Iedereen die iets weet kan zich melden op het bureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (3-12-2009 om 05:40)
Wat een mentaliteit van die jongens om op die manier je eigen uit te leven,ik hoop dat ze te achterhalen zijn en hier voor zwaar gestraft worden meisje beterschap en veel sterkte.
Een moeder (3-12-2009 om 03:18)
Waar gaat de tijd naar toe,, kan je je kind dan helemaal niet meer over straat laten gaan .. voordat ze van deze idioten tegenkome.. die zullen zelf eens op gewacht moeten worden,, ik hoop dat ze gepakt worden maar ja buro halt is er weer goed mee. meis sterkte.. hou je goed..x
Marga (3-12-2009 om 02:07)
Verknipte jongens met en vader die moeder slaat en schopt? Zo niet dan moet moeder ze maar eens een goede schop geven dan kunnen ze ervaren wat het is. Lekkere ventjes, wat moet daar van terecht gaan komen!
T (3-12-2009 om 01:48)
Knap orr!!!...gepest vroeger??? trieste figuren!! Als je dan toch als jongen een meisje mishandeld,waarom dan niet alleen???dat was teveel zeker,stel je voor dat je nee zegt tegen je maat!!! dan wordt jij mishandeld misschien?of hoor je er niet bij?? vind je toch ook niet leuk...denk na man!
Per ongeluk (3-12-2009 om 01:09)
Dat ze het lukt de krant te halen jammer ik hoop dat ze niet gepakt worden dan hebben ze gelijk door dat de straffen in holland? echt een lachertje is.en leren ze in die paar weken opsluiting van hun mede on opgevoede kneusjes wat ze nog meer voor foute dingen kunnen doen hier in nieuw holland.
Bikkie (3-12-2009 om 00:33)
Als het mijn dochter was en ik zou ze tegen komen schopte ik hun knietjes ook even naar de klote
Cookie-instellingen beheren