Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Softdrugstoeristen aangehouden

Toegevoegd: 04-12-2009, 18.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft tijdens een speciale controle in Terneuzen donderdagavond meerdere softdrugstoeristen aangehouden.


De controle vond plaats in het kader van het project ASOS (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs). Deze controles worden meerdere malen per jaar uitgevoerd om het softdrugstoerisme in Zeeuws-Vlaanderen en de daarmee gepaard gaande overlast tegen te blijven gaan.

Tijdens de controle van gisteren werden vier Belgen aangehouden die in het bezit waren van softdrugs. In totaal werden 12 gram softdrugs en 1 joint in beslaggenomen. De aangehouden Belgen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Ze kregen ieder een boete van 400 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (4-12-2009 om 20:48)
Te belachelijk voor woorden. 12 gram.... Dat is gewoon bijna niks! En waarom worden de illegale verkooppanden niet gecontroleerd. Bijvoorbeeld die aan de zuidlandstraat...En zo zijn er nog wel meer.Gewoon iedereen die uit de coffeeshop komt aanhouden en alles in beslag nemen
Tja (4-12-2009 om 20:31)
Wauw 12 gr wiet in beslag genomen... Kost kei veel geld voor niks..
Jaap vergeer (4-12-2009 om 20:09)
Volgens mij is de maffia ontzettend blij met het steeds verder verharden van het beleid. Immers hoe illegaler de waar des te hoger de prijs. Justitie als sponsor, klasse!
Cookie-instellingen beheren