Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Aanhoudingen na vernielen ruiten

Toegevoegd: 06-12-2009, 22.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondagmorgen zijn door de politie vier mannen in de leeftijd van 18- tot 21 jaar aangehouden voor het vernielen van ruiten van woningen in Middelburg. Ook in Oost-Souburg werden afgelopen nacht ruiten vernield van woningen.

Rond 05.30 uur was melding gedaan dat in de Sint Jorisstraat in Middelburg diverse ruiten van woningen waren ingegooid. De politie ging meteen met diverse eenheden ter plaatse. De daders waren een brandgang ingevlucht met als enige uitgang diverse tuinen.


In de brandgang werd de eerste verdachte aangehouden. Door agenten werd een zoekslag gemaakt waarna nog drie mannen werden aangehouden. Zij hadden zich verstopt in de omliggende tuinen. Bleek te gaan om drie Middelburgers en één Vlissinger.

In de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg werd rond 05.00 een ruit ingegooid. Kort daarna werd ook een ruit ingegooid van een woning aan de Regentessestraat. De bewoners en de buren waren erg geschrokken van de klap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hannus (7-12-2009 om 07:58)
Wat is er toch gevaren in de mensen, je leest zulke vreemde acties tegenwoordig?! Dit is toch gestoord gedrag? Beseffen die lui wel wat ze doen?!
Dima (7-12-2009 om 07:42)
Dit is echt ongelooflijk !! 18 en 21-jarigen...waar zit hun verstand?? zinloos als tijdverdrijf ruiten in gaan gooien?! kinderen dus nog >> die de kleutertijd nog niet zijn ontgroeid! laat ze alle scherven op rapen en de stukjes keurig lijmen, dan vervelen ze zich voorlopig niet!
Nanda (7-12-2009 om 06:23)
Opsluiten en hard straffen,ik ben al keer achteraan gelopen achter van lompe die kerels zag je ook niet meer,dus deze jongens flink straffen en geen medelijden mee hebben.bij familie lid van me is het ook gebeurd bij oudere mevrouw die net weduwe was,stel dat maar eens voor hoe dat is..
Cookie-instellingen beheren