Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

BOB-team gaat kerstpakketten weggeven

Toegevoegd: 11-12-2009, 11.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De landelijke BOB-campagne gaat maandag 21 december van start, maar de BOB-teams in Zeeland nemen er alvast een voorschotje op.


Het team in Zeeuws-Vlaanderen bezoekt onder meer kerstmarkten om het publiek de boodschap mee te geven ook in deze feestelijke tijden wel nuchter aan het verkeer te blijven deelnemen. Ook dit keer wordt er preventief geblazen en beloond.
 
Het team heeft behalve de gebruikelijke folder en BOB-sleutelhanger ook nog een paar heel bijzondere “weggevertjes”. Bij elke inzet neemt het team twee BOB-kerstpakketten mee. Elke 50e BOB-blazer (0 mgl = totaal geen alcohol gebruikt) krijgt dit keer het “BOB-Kerstpakket”.
 
Per inzet van het team ontvangen slechts twee gelukkigen deze beloning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anton (11-12-2009 om 15:53)
Van ONS belastinggeld dus. Wat een onzin zeg.
Zeeland (11-12-2009 om 14:41)
Mooie actie! Kerstpakket? wat zit er in?Vol bier? Wijn en drank.
Bart K. (11-12-2009 om 11:54)
Is er ook een soortement van 'tourschema' bekend zodat mensen kunnen kijken waar zij de BOB-teams tegen het lijf kunnen lopen en kans kunnen maken op zo`n BOB-kerstpakket?
Cookie-instellingen beheren