Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jongen beroofd van mobiele telefoon

Toegevoegd: 16-12-2009, 21.57 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het Bunkerpad in Vlissingen is dinsdagmiddag een 12-jarige jongen uit Middelburg beroofd van zijn mobieltje.


De jongen fietste omstreeks 14.45 uur alleen over het Bunkerpad toen hem twee jongens van 15 tot 16 jaar oud op de fiets tegemoet kwamen. Vlak voor hem stopten ze en zetten hun fietsen dwars over de weg zodat de 12-jarige jongen moest afstappen.

Het slachtoffer kreeg gelijk een vuistslag in zijn gezicht van één van de jongens en moest zijn mobiele telefoon afgeven. Hierna fietsten ze weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Julia (16-12-2009 om 22:36)
In m'n boosheid vergeet ik de jongen van 12 sterkte te wensen. Sterkte jongen. hopelijk worden die jongens snel gepakt.
Julia (16-12-2009 om 22:30)
Hier kan ik zo boos om worden, waarom is dit nu nodig. Makkelijk hoor, niemand in de buurt zeker en deel maar een paar klappen uit!!! Wanneer houd dit nu eens op, zinloos iemand in elkaar slaan en stelen.
Ellen (16-12-2009 om 22:16)
Nou STOER hoor. Hoe is het toch mogelijk, ben je nou nergens meer veilig? Gewoon midden op de dag een jongen van 12 bedreigen... Ik vind dit echt dieptriest. Men zegt: De maatschappij, dat ben JIJ. Laten we allemaal laten zien, dat dit soort gedrag niet normaal is!
Cookie-instellingen beheren