Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 256 km

Twee meisjes (13) stelen uit winkel

Toegevoegd: 23-12-2009, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een winkel in de Lange Vorststraat in Goes werden woensdagmiddag twee 13-jarige meisjes aangehouden wegens winkeldiefstal.


De twee meisjes, een uit de gemeente Goes en een uit Heinkenszand, hadden allebei een haarband in de winkel gestolen.

Ze zullen waarschijnlijk worden doorverwezen naar bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (23-12-2009 om 22:42)
Jullie moeten niet zo zeiken de politie kan beter moordenaars en verkrachters op pakken.en zo een haar bandje kost niet zo veel.hebben jullie nooit is iets gestolen.misschien is het de eerste keer dat ze iets gestolen hebben dus niet zeiken en het is niet zo een groot misdrijf
Sjadre (23-12-2009 om 22:23)
Fred Als je een reactie wil plaatsen schrijf dan iets nuttigs en het liefst zonder schrijffouten, want allebei slaan nergens op. De winkelier doet aangifte en heeft misschien wel beide meisjes vastgehouden totdat de politie er was.
------- (23-12-2009 om 21:46)
Wat begint bij een haarbandje oid. eindigd bij woning inbraken als er niet word gestraft. Groot gelijk dat ze naar halt moeten.
Uhu (23-12-2009 om 21:40)
Doe moeilijk joh. Politie heeft ze niet aan gehouden maar waarschijnlijk gewoon het winkelpersoneel zoals meestal gebeurt. EN ZOALS HET HOORT! Zo loopt de politie buiten ook niets mis hoor. En het is goed dat ze dat doen, veel van die meisjes stelen tegenwoordig. Zoek werk ofzo,krantenwijkje?
Erwin (23-12-2009 om 21:05)
@ Fred Zo aan je schrijven te zien hadden ze jou beter( i.p.v een tijdje zitten in torentijd ) een cursus schrijven en Nederlandse taal kunnen verplichten. gewoon een taakstraf van 20 uur in de winkel waar ze gestolen hebben en dan laten ze het wel een volgende keer.
Fred (23-12-2009 om 20:33)
Wau dat ze nog niet opsluiten joh das toch zware misdaad voor politie das het werk dat ze doen kids pakken en zo maar echte midaad laten ze lopen met dagvaarding he geef ze stadtje en laat ze gaan en hou op met die flauweukul van da halt gedoe waadeloos
Cookie-instellingen beheren