Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote groep belaagt automobiliste

Toegevoegd: 01-01-2010, 23.58 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - In Meliskerke is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobiliste belaagd door een groep van vijftig man.


De vrouw reed rond 01.15 uur door het Walcherse dorp toen zij de groep passeerde. Tijdens het passeren werd er vanuit de groep een kerstboom naar de auto gegooid. Ook werd er tegen het voertuig getrapt. Hierdoor ontstond een deuk.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (2-1-2010 om 17:13)
Wat ik me afvraag, niemand kent die lui ? Dat maak je mij echt niet wijs. Er zijn heus wel meer mensen belaagd, meer mensen moeten ze gezien hebben. Of zeggen jullie gewoon "beste wensen" tegen jullie mede dorpbewoners en doen net of jullie neus bloed ?
Zoop (2-1-2010 om 17:08)
Nou john, je hebt heel wat illusies als je denkt dat je het kan gaan opnemen tegen een doorgedraaide groep van 50 man die stijf staat van de drugs en alcohol en alleen nog aan geweld en vernieling denken...
Zoop (2-1-2010 om 17:00)
Lekker dorp is dat... wat een asocialen wonen daar.. En niemand heeft wat gezien natuurlijk.. Bang om hun mond open te doen natuurlijk.. Nou ja, ik weet in ieder geval waar ik zeker nooit en te nimmer een huis zal kopen. Dan kan ik nog beter in een achterbuurt in de randstad gaan wonen...
Marc (2-1-2010 om 16:53)
Stelletje lafbekken. Als je een vent bent dan meld je je eige!!!
Meliskerkenaar (2-1-2010 om 16:42)
Lekker is dat! gooi ff de goeie naam van melis te grabbel! zorg daj op je bed ligt man! goeie mikkie wat een smerige streek!!!! gelukkig is nie heel melis zo!!!
Dorpsgenoot (2-1-2010 om 16:23)
Tip voor automobilisten: rij op niewjaars nacht niet door het dorp want dan is de torenstraat vol met mensen!! en dan lopen er ook een paar sufferds die zo iets doen!! maar belaagd werd ze niet! ik heb het zelf gezien!! de jongelui stond aan de kant van de weg dus dat is wel een beetje overdreven!!
Cookie-instellingen beheren