Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hangglider stort neer in Zoutelande

Toegevoegd: 02-01-2010, 17.47 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - In de duinen bij Zoutelande is een hangglider neergestort. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op.
 
Het ongeluk met de vlieger vond rond 15.00 uur plaats. De KNRM van Westkapelle werd de Unimog ter plekke gevraagd, evenals een ambulance. Bij de steile overgang "Deep Dean" bij Zoutelande werden het ambulancepersoneel, enkele politiemensen en materieel aan boord genomen om zo bij de plaats van het ongeval te komen.


Het slachtoffer lag buiten het pad aan de zeezijde, pal op de koude wind. Hij klaagde over pijn aan de rug en het bekken, maar was bij bewustzijn. De KNRM heeft de patiënt overgebracht op de wervelplank en vervolgens in de truck gelegd.

Aan de voet van de duinen is de onfortuinlijke vliegenier overgedragen aan de ambulancedienst. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BOBOGO (3-1-2010 om 09:09)
Jammer Knip van zo'n reactie. Kunnen we denk ik nog wel even doorgaan. Ben benieuwd wat jij een hele dag doet. En jij hebt blijkbaar nog nooit in een vliegtuig gezeten aan jouw reactie te zien. Nou als God wilde dat jij kon rijden had hij jou dan ook niet een paar wielen i.p.v. benen kunnen geven.
J goudswaard (3-1-2010 om 00:59)
Beetje domme reactie, als God gewild had dat wij konden zwemmen,had hij ons ook vinnen kunnen geven.
Knip (2-1-2010 om 20:36)
Als God wilde dat we konden vliegen had Hij ons wel vleugels gegeven.
Willem (2-1-2010 om 18:29)
Gevaarlijke sport. Nu maar hopen voor hem dat hij voldoende verzekerd is voor zulke ongevallen en voor hulp aan hem door de hulpdiensten, die vaak ook met eigen gevaar daarvoor moeten uitrukken.
Cookie-instellingen beheren