Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 15-01-2010, 11.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Donderdagmiddag rond 14.40 uur vond er op de Nieuwe Vierwegen in Kapelle een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.

Een 20-jarige automobilist uit Goes reed over de afrit van de Rijksweg A58, komende uit de richting van Goes. Op de kruising met de Vierwegen verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.


Door de aanrijding botste de auto van de man uit de gemeente Borsele tegen een lantaarnpaal. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanS (15-1-2010 om 14:57)
Twee beginnend bestuurders, het rijbewijs nog maar kort op zak! Nu al zijn ze hun rijlessen vergeten, waarin hen geleerd is VOORUIT te kijken en bewust met het verkeer bezig te zijn. BEIDEN! Hopelijk een leermoment.
Lucky (15-1-2010 om 12:52)
Misschien eens tijd om op deze plek een rotonde neer te knallen.... Ik moet er ook vaak langs en vind het altijd weer een gok of je door kan of niet (vanuit richting Kapelle).
Cookie-instellingen beheren