Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Jongens beledigen agenten

Toegevoegd: 17-01-2010, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De Zeeuwse politie heeft het afgelopen weekend drie personen aangehouden wegens het beledigen van agenten.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur werd een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging. De 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.


Op de Paardenmarkt in Aardenburg is diezelfde nacht rond 00.45 uur een jongen aangehouden wegens belediging van een agent. De 15-jarige kon tevens geen geldig ID-bewijs tonen. Na verhoor werd de minderjarig bij zijn ouders thuis afgeleverd.

Ook in Middelburg op het Damplein heeft Politie Zeeland rond 02.15 uur een jongen aangehouden wegens belediging. Deze 16-jarige jongen fietste langs en schold naar de politie. Hij is aangehouden en kon na verhoor huiswaarts keren met zijn moeder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (17-1-2010 om 21:16)
Een agent kan daar best wel tegen, en iedereen mag een vrije mening hebben. Maar dan wel op een fatsoenlijke manier verkondigen, dus niet gaan schelden ! Goed werk van de politie, alleen jammer dat de maatschappij al te veel verloederd is.
Mike b (17-1-2010 om 21:06)
Goed gedaan agenten. wildplassen doe je maar bij je moeder tegen de gevel ,en een grote bek tegen je pa .
Moeders (17-1-2010 om 20:50)
Goed zo ! Leer ze maar een beetje respect bij te brengen voor andere mensen. Dan wordt het vanzelf veiliger op straat. Denk trouwens dat die jongen die door zijn moeder opgehaald is aan het bureau zich nu rotschaamt, moeten ze vaker doen !!! Is niet stoer meer, en dan laten ze het vanzelf wel !
John (17-1-2010 om 19:55)
Nooit in het leger gezetten zeker ? moest je de commandant maar eens beledigen . vrije meningsuiting , ok maar niet tegen het openbaar gezag . staat al decima in het wetboek . Aanpakken die snotneuzen .
* (17-1-2010 om 19:46)
Gefeliciteerd politie dat jullie optreden tegen dit gedrag ! Als we immers geen respekt meer hebben voor het gezag hebben we dat niet meer voor ons zelf en alle mensen om ons heen. Dit gedrag kan en mag niet beledeging van een amtenaar IN FUNKTIE is geen vrijheid van meningsuiting !!!
Wendy (17-1-2010 om 18:26)
Nou ben ik toch eigenlijk wel benieuwd wat voor beledigingen dat dan wel niet geweest moeten zijn... heb zelf ook bij de pliesie gezeten maar kan me niet voorstellen dat ik me door een paar snotapen op de kast had laten jagen.. (maar wel randstad, misschien daar meer dat gedrag gewend?
Cookie-instellingen beheren