Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Veroorzaker ongeval op A58 Kapelle rijdt door

Toegevoegd: 29-01-2006, 17.20 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Op de zuidbaan van de A58 ter hoogte van Kapelle is zaterdagavond een automobilist doorgereden nadat hij met een andere weggebruiker in botsing was gekomen.

Rond 19.00 uur reed een 25-jarige man uit Yerseke in zijn bestelauto net voor de Vlaketunnel. Terwijl hij aan het inhalen was, naderde achter hem grijze Mercedes Vito met hoge snelheid. Toen de 25-jarige automobilist terug naar de rechter rijstrook wilde, werd hij aan rechts al ingehaald door de Mercedes Vito.

Na deze inhaalactie ging de onbekende automobilist gelijk weer naar de linkerrijbaan en  raakte daarbij de rechter voorzijde van de auto van de 25-jarige automobilist. Deze kwam hierdoor in de middenberm terecht en raakte de vangrail.

De bestuurder van de grijze Vito, die aan de linkerzijde schade moet hebben, is doorgereden.De 25-jarige automobilist kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren