Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 107 km

Groepje wil scooter stelen van meisje

Toegevoegd: 25-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vanavond is tussen 18.30 en 18.45 uur geprobeerd een scooter afhandig te maken van een 17-jarig meisje uit Vlissingen.


Het meisje reed over de Bloemenlaan in haar woonplaats. Ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan moest zij even wachten om te kunnen oversteken. Op dat moment kwamen er drie mannen op haar af.

Eén van de drie pakte het sleuteltje uit het contact van de scooter. Hij vertelde het meisje dat zij haar scooter aan hem moest afstaan. Dat deed het meisje niet. Hierna kreeg zij een klap in haar gezicht. Vermoedelijk is de poging gestaakt, omdat er wat auto's achter het opstootje waren gestopt.

De drie mannen zijn hierop doorgelopen. De sleutel is teruggegeven aan het meisje. Het meisje is niet gewond geraakt. De politie vraagt getuigen van dit incident om zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ferdinand (27-1-2010 om 12:36)
Weet je wat ze daar eens moet doen. Ze moet Daar maar eens een buurt wacht op zet !!!!!!!!!!!!!!!!. Met bewoonner uit de buurt. En gemeete kijk ook een naar de koop avond. Alle die groepjes, hang jonger in de wal straat. Gr Ferde
Bloemenlaan (26-1-2010 om 21:06)
Waar is de tijd gebleven. Lekker onbezorgd voetballen op het schoolplein van de Oranjeschool zonder achter je te kijken of je eventueel niet wordt aangevallen.
Enrique (26-1-2010 om 19:41)
Tatiana hoe kom jij erbij dat het uberhaupt om noord-afrikanen gaat. Je maakt twee fouten in jou reactie : 1 eigen interpretatie namelijk zeggen dat het noord-afrikanen zijn 2 reageren op dit artikel En dan praten over discriminatie, belachelijk
MotoRob (26-1-2010 om 18:11)
Heel dapper van dat meisje.
Vonck (26-1-2010 om 16:53)
Koos.. Vanavond 'is geprobeerd' Dan is het verleden tijd ;) Het is al veel gezegd maar.. Respect meisje ! Hopelijk worden deze zogenaamde mannen snel gepakt.
Peter (26-1-2010 om 16:53)
Het is echt te gek voor woorden. Lees ook net op omroepzeeland dat er toch geen samenscholings verbod word in gesteld. Hoe ver moet het nu verder gaan voor dat er eens word in gegrepen. B&W van vlissingen laat zien dat je ballen hebben. En neem het op voor de mensen die rustig willen wonen.
Cookie-instellingen beheren