Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bankpas gestolen bij pechgeval

Toegevoegd: 28-01-2010, 14.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (S) - Woensdagochtend rond 11.00 uur is, uit een auto die aan de Serooskerkseweg in Serooskerke (S) stond, een bankpas weggenomen.

De 48-jarige bestuurster van de auto uit de gemeente Schouwen-Duiveland zag rond genoemd tijdstip een auto met pech staan. Terwijl ze de automobilist probeerde te helpen is, vermoedelijk door één van zijn passagiers, de bankpas uit haar niet afgesloten auto weggenomen.


Met de pas blijken die middag honderden euro's te zijn gepind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (29-1-2010 om 10:26)
Niets is meer zoals het lijkt. Pas stond mijn buurvrouw rond 23:00 op het punt een uiterlijk en in gedrag oude dementerende vrouw binnen te laten die op haar stoep stond. Ik kwam net terug van uitlaten van mijn hond. Toen ik me in het gesprek mengde rende deze vrouw weg en stapte in wachtende auto.
Feyenoorder (28-1-2010 om 21:56)
Mensen, tegenwoordig zijn er dingen dat ze met een apparaat je code kunnen zien ik weet niet hoe maar het kan. groeten
Simone (28-1-2010 om 21:23)
Heb je wel eens van helpende mensen gehoord rene alleen deze vrouw heeft verschrikelijke pech gehad toen ze de helpende hand bood.ik hoop voor deze mw dat ze al haar centen terug krijgt.sterkte
Jan (28-1-2010 om 21:09)
Rene er zijn in nederland veel vrouwelijke automonteurs , de tijd van enkel mannen is voorbij, Maar het blijft een vreemd verhaal
jaap (28-1-2010 om 20:42)
Dit zal best gebeurt zijn want aan de serooskerkse weg is een oude vrouw met eens smoesje door twee mannen van der pinpas beroofd ze zeiden dat ze pech hadden met hun auto en of ze even konden bellen vrouw haalt telefoonboek en mannen slelen pinpas. resultaat 1200 euro van de rekening
Kee (28-1-2010 om 20:04)
Inderdaad rene@ vrouwen stoppen nu eenmaal sneller dan mannen bij een pechgeval. Is mij ook overkomen, jonge kerels rijden door en een mevrouw met haar dochter hebben mijn stilgevallen auto naar de berm geduwd.
Cookie-instellingen beheren