Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde beschadigt zes auto's

Toegevoegd: 01-02-2010, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag in Zaamslag voor een chaos gezorgd.


De man wilde op de Molenstraat achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in. Hierdoor ontstond een aanrijding met meerdere geparkeerde voertuigen.

In totaal raakten zes auto's beschadigd, inclusief de auto van de 74-jarige man. Hijzelf kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reijer Bergsma (2-2-2010 om 11:00)
Als je zo de verslagen van de ongelukken leest zijn er meer jongen mensen, die denken dat ze prima kunnen rijden, die de brokken veroorzaken!
Condor (2-2-2010 om 10:38)
We worden allemaal wel ouder, hoop ik. Moeten we dan allemaal spontaan ons rijbewijs inleveen? Een kleine cursus en een echte medische keuring lijkt mij op zijn plaats en misschien dat elk jaar vanaf 70 jaar en daarvoor om de 5 jaar voor iedereen? Want ook de jeugd kan er wat van??
Dochter (2-2-2010 om 09:14)
Jammer dat dit gebeurd is, maar iedere man van boven de 70 is nog geen 'oude' man!! Mijn vader is 77, woont in het buitenland, legt de 1000 km naar Nederland in één keer af in ca 10 uur terwijl familieleden die op bezoek bij hem gaan, onderweg overnachten omdat 'het zo ver 'is !
Hippo (2-2-2010 om 09:05)
Ongelukken gebeuren, weet jij wat je doet in een schrikreactie? Iedereen van wat voor leeftijd dan ook kan dit overkomen. Allen die hier zo bot reageren, hebben zelf nog nooit iets gehad zeker?
Cora (2-2-2010 om 08:33)
Ik ben blij dat die man er redelijk goed is uit gekomen. Maar wordt het geen tijd om te stoppen met auto rijden? Nu zijn het stil staande auto's...
Harry (2-2-2010 om 08:30)
Ik vind het erg voor die mensen wiens auto beschadigd is door andermans toedoen. Gelukkig geen gewonden!
Cookie-instellingen beheren