Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 188 km

Man (20) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 09-02-2010, 22.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Dinsdag omstreeks 16.30 uur werd in de Bellamystraat, bij het winkelcentrum, een 20-jarige inwoner uit Terneuzen door enkele jongens mishandeld.


De 20-jarige kreeg diverse schoppen, trappen en vuistslagen tegen zijn rug hoofd en schouders. Hij liep daardoor rug- en hoofdklachten op, alsmede wondjes aan zijn knie en wenkbrauw.

De mishandeling is een gevolg van een reeds langer lopend conflict tussen de 20-jarige en één van de jongens uit het groepje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mc (10-2-2010 om 09:43)
Mark. Dat ligt toch niet alleen aan het slachtoffer?, MISHANDELEN dat is tegenwoordig meer, dan normaal, dan uitpraten. ik hoop dat die gasten gauw gepakt zullen worden en de jongen een schade vergoeding zal moeten betalen Dit is niet meer normaal dat dit moet gebeuren..BETERSCHAP VOOR DE JONGEN
Natas (9-2-2010 om 23:57)
Tja, vaak zijn ze nog onder invloed ook.of teveel games gespeeld,amai amai waar gaan we heen,tis ene al ellende.
Gaat je niks aan (9-2-2010 om 23:21)
Altijd wel iets in dat heel terneuzen altijd het zelfde ruzie makers daarzooooooooooo !!!
Mark (9-2-2010 om 22:26)
En vechten moet dat oplossen, Als je als dader omstreeks 20 bent zou je al volwassen Moeten zijn en het kunnen uitpraten. Soms zijn volwassenen net kleine kinderen. Maar bovenal veel beterschap gewenst aan het slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren