Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 100 km

Treinverkeer stil na fatale botsing

Toegevoegd: 16-02-2010, 18.42 uur
Treinverkeer stil na fatale botsing
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Kruiningen-Yerseke is dinsdag gestremd geweest als gevolg van een fatale botsing bij de spoorwegovergang Buys Ballotstraat in Goes.
 
Rond 16.30 uur vond op de overgang een aanrijding plaats tussen een trein en een man. De hulp van brandweer en ambulancedienst kwam te laat. Volgens de politie is er hoogstwaarschijnlijk geen sprake van een ongeval of een misdrijf.


Vanwege de botsing moeten reizigers rekening houden met een vertraging van dertig tot zestig minuten. Volgens Prorail eindigt de stremming naar verwachting tussen 18.30 en 19.30 uur. Er zijn bussen ingezet.
 
Getuigen van dit ongeval kunnen, als zij daar behoefte aan hebben, terecht bij Slachtofferhulp. Het telefoonnummer van Slachtofferhulp is 0900-0101
 
 
Nuttige links bij dit bericht:
- Korrelatie
- Slachtofferhulp


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (17-2-2010 om 02:26)
Toch jammer dat mensen op deze manier de wereld verlaten. Er zijn andere manier waardoor er minder mensen mee hoeven te kijken. Dan mogen de mensen je op ruimen die daar ook voor hebben gekozen en niet de hulpdiensten. Sterke allen die dit mee hebben moeten maken.
N.V.T. (17-2-2010 om 01:29)
Helaas heeft een dierbare van mij hetzelfde besluit genomen, dat er schijnbaar geen plek is voor deze mensen zegt wel iets over de hardheid van onze maatschappij , voor de persoon in kwestie Rust zacht. voor de nabestaanden en hulpverleners heel veel sterkte.
Petra (16-2-2010 om 23:38)
Veel respect en sterkte toegewenst voor de machinist. Verder als je zelf moord wil plegen spring dan niet voor een trein. Praat met iemand, doe iets. Heb medelijden met de nabestaanden, voor de rest zijn keuze toch?
Kees (16-2-2010 om 23:19)
Erg dit was net aan het tanken maar waarom nu daar doe het dan ergens waar niemand het ziet enniet op een drukke overgang... Fietser die stonden te wachten waren in shock erg triest dit allemaal want hij sprong er gewoon voor
M.t (16-2-2010 om 22:58)
Ik ben er stil van... heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die het 'meemaakte', omstanders en vooral hulpverleners. En Cor, ik ben het met je eens, hoor! Je moet het toch vooral zelf doen, er zelf doorheen komen. Deze uitweg is absoluut niet de juiste maar wel begrijpelijk. Sterkte!
A (16-2-2010 om 22:55)
Ik stond naast de gene toen hij ineens het spoor oprende.. ik zal dit beeld niet snel vergeten.. Ik snap niet dat je dit zomaar doet waar zoveel mensen op staan te kijken. Ik wordthelemaal gek van mezelf, kryg het niet meer uit me hoofd
Cookie-instellingen beheren