Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis: celstraf voor ontucht met meisje

Toegevoegd: 25-02-2010, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 71-jarige man uit een Zuid-Bevelands dorp is donderdag voor de rechtbank in Middelburg bij verstek een celstraf van 10 maanden waarvan vier voorwaardelijk geëist.

Ook wil de officier van justitie dat hij 500 euro schadevergoeding betaalt en een contactverbod krijgt opgelegd. De bejaarde man, die alles ontkent, wordt ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met een achtjarig dorpsgenootje.


De handelingen, die voornamelijk bestonden uit het betasten van het meisje, zouden in de periode 2008 tot en met mei 2009 hebben plaatsgevonden. De rechtbank doet op 11 maart uitspraak in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (25-2-2010 om 22:25)
De boete had veel meer moeten zijn de straf langer mijn dochter is het zelfde overkomen en die kreeg 250 euro schadevergoeding en de dader kwam er met 120 uur werkstraf vanaf schandalig gewoon moeten ze levenslang opsluiten zulke lui ze kunnen weer vrolijk verder deze straffen zijn veel te licht
Ls (25-2-2010 om 20:23)
En man van deze leeftijd , dus misschien wel een opa . En er dan zo afkomen , en spreken vaak over de jeugd, ja ja .
Cookie-instellingen beheren