Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke hennepkwekerij ontdekt in Axel

Toegevoegd: 26-02-2010, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Vrijdagmorgen is in een pand aan de Kaaiwal in Axel een in werking zijnde hennepkwekerij met 753 planten ontmanteld.


De kwekerij was verdeeld over twee ruimtes. Door medewerkers van de gemeente zijn alle hennepplanten en de benodigde apparatuur afgevoerd. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buitenom de meter werd afgenomen.

In het betreffende pand werden geen personen aangetroffen. Er is dan ook niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Vergeer (26-2-2010 om 22:30)
Die laatste 3 plantjes tellen die ook mee? die waren toch zeker voor eigen gebruik? Nog even en we zijn weer terug in de jaren 70, toen alles stiekem en illegaal was maar toen er ook niet minder dan nu gebruikt werd.
Oud inwoner axel (26-2-2010 om 18:04)
Gek he dat mensen dit doen tegenwoordig moet je wel iets verzinnen om geld te verdienen aangezien er weinig werkverschaffing is en de gemeentes niet zo snel zijn met uitkeringen zolang er geen overlast is lat ze lekker doen
Bas (26-2-2010 om 16:51)
Waarom blijven ze het toch proberen? Vaak komt de politie er toch wel achter, en heb je niks meer aan het , eventueel, verdiende geld.
Cookie-instellingen beheren