Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (4-3-2010 om 13:10)
Tijd dat er een verbod op honden komt, blijkbaar kunnen enkele baasjes daar niet goed mee om gaan, dan moeten alle honden maar verboden worden, vrij simpel toch?. De goeden zullen onder de kwaden lijden, welkom in het nieuwe Nederland! ;)
Jan (4-3-2010 om 07:48)
Dit is toch al meer gebeurd de laatste weken dat er iemand er zomaar op los slaat ,die gene moet daar toch wel in de buurt wonen en een bekende zijn of ben ik nu gek of zijn ze bang voor die gene maar daar moet de politie daar maar eens gaan lopen in burger en ook met een hondje voor het te laat is
Vlissinger (3-3-2010 om 22:37)
Meestal zijn het honden die met elkaar vechten,maar nu de baasjes......wat is het volgende?op de stoep poepen?
Marijke (3-3-2010 om 22:33)
Die meneer mag proberen om onze herder ook eens te schoppen... Ongelofelijk dat zoiets gebeurd!!
P (3-3-2010 om 20:44)
...toen de hond op een puppy af rende... Hieruit concludeer ik dat haar hond niet was aangelijnd. In dat geval einde oefening! Die man voorkomt dat zijn pup gebeten wordt door die andere hond. Wie zou dat niet doen? De vrouw is evenmin net zo schuldig. Flauw nieuws met ver overtrokken titel!
Nounou (3-3-2010 om 19:31)
Wie er een uitdeelt mag er een terugverwachten.................toch?
Cookie-instellingen beheren