Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 57 km

Massale inzet voor klein ongelukje

Toegevoegd: 04-03-2010, 14.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal opgeroepen voor een ongeluk op de A58 waarbij, zo bleek later, alleen materiële schade was.


Het ongeluk vond rond 08.00 uur plaats ter hoogte van Goes. Een 36-jarige Middelburgse automobilist zag een auto voor hem uitwijken en in een reflex deed hij hetzelfde. Hij reed daarbij over het beginstuk van de geleiderail, tegen een ANWB-bord en kwam in de berm tot stilstand.

Omdat in eerste instantie onduidelijkheden waren over de ernst van het ongeval, kwamen er behalve de politie onder meer drie brandweerwagens en twee ambulances ter plaatse. Er was echter alleen maar materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JdR (4-3-2010 om 19:38)
Zo zie je maar weer dat een melding doorgeven heel zorgvuldig moet gebeuren. Dan weet een centralist ook wat hij op pad moet sturen.
Hhm (4-3-2010 om 19:38)
@ alle mensen die wat op te merken hebben over hulpdiensten! ls ze er een keer zijn doen ze het weer niet goed. de hulpdiensten doen het ook nooit goed ej bij jullie!! Die mensen doen altijd hun best!!
Tulp (4-3-2010 om 19:20)
Beter teveel als te weinig...
Mitch (4-3-2010 om 19:19)
Dit zijn weer reactie's die nergens over gaan.Als er wel iets aan de hand was maar er kwamen geen hulpdiensten dan hadden de mensen daar weer commentaar op.
Even reageren (4-3-2010 om 18:56)
Wat duur grapje gaan we tegenwoordig ook nog kijken wat hulpverlening kost? (een zinvolle besteding van onze belastingcenten!) Wil jij soms eerst een offerte als jij daar als slachtoffer staat? Beter tien keer met teveel materiaal uitgerukt dan 1 keer met te weinig!!
@Annie (4-3-2010 om 18:12)
Annie, die hulpdiensten moeten toch betaald worden, ook als ze op de kazerne zitten. Dus welk geld bedoel je dan? Je bedoelt toch niet dat kleine beetje dieselolie wat zo'n auto verbruikt? Maar de oorzaak vind ik vreemd. Neigt een beetje naar: als jij in de sloot springt, spring ik er achteraan
Cookie-instellingen beheren