Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Jongens stelen emblemen auto's

Toegevoegd: 16-03-2010, 21.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft met de aanhouding van vier 14- en 15-jaringen in Goes een reeks diefstallen van auto-emblemen opgelost.


Rond het middaguur was door een getuige gezien dat een viertal jongens auto-emblemen wegnamen van personenauto's. Het groepje liep vanaf de Jumbo richting de Van Hertumweg. Door agenten werd gelijk een zoekslag in de omgeving gemaakt, zij troffen de jongens aan op het Stationspark.

Eén van hen had een schroevendraaier op zak en enkele auto-emblemen. De vier, afkomstig uit de gemeenten Veere en Borsele, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 
 
Door agenten op de fiets werd een zoekslag gemaakt naar de auto's waar de emblemen van afkomstig waren. Ze troffen drie beschadigde auto's aan op de parkeerplaats tussen de Jumbo en het spoor.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn de vier jongens weer in vrijheid gesteld. Woont u in Goes en is ook het embleem van uw auto gestolen? Doe dan aangifte bij de politie. Dit kan via de internetsite www.politie.nl/Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bundie (17-3-2010 om 12:21)
Als het zeker is dat deze jongens het hebben gedaan dan alle schade laten betalen ook de uren van de mensen die hier hun tyd in moeten steken om het te laten maken
Jaap Vergeer (17-3-2010 om 10:23)
Volgens mij leren kinderen tegenwoordig van jongs af dat auto's niet deugen. Daarom is alles toegestaan om er wat dan ook mee uit te voeren. Vroeger durfde je nog niet tegen een auto leunen, bezit van een ander was heilig. het was niet allemaal beter toen, maar dit wel.
Frans (17-3-2010 om 10:21)
Alleen maar een taakstraf of zou men de ouders ook de geleden schade laten betalen???
Schrikkelkind (17-3-2010 om 10:03)
Kijk,dit is natuurlijk één van de goede kanten van de politie.
Ik (17-3-2010 om 08:38)
Dankzij de oplettendheid van de getuige zijn er weer een paar jonge vandalen opgepakt. En zijn er weer een aantal mensen onnodige schade bespaard gebleven.
Ollie (16-3-2010 om 22:48)
We hebben op het werk ook met van die etterbakken te maken gehad. Gelukkig ook gepakt en ze moesten de schade vergoeden. Dus gelijk goed laten repareren/spuiten door een autoschadebedrijf, waardoor ze een fikse rekening kregen. Raad het de gedupeerden hier ook aan!
Cookie-instellingen beheren