Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Tractaatweg Axel dicht na ongeval

Toegevoegd: 16-04-2010, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Vrijdagmiddag is de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel enkele uren afgesloten geweest na een ongeval. De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden.


Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. Zij zette haar auto op de vluchtstrook en draaide de weg op.

Hierbij zag zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De auto waar zij tegenaan reed werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Axel. In deze auto zat ook het 8-jarige zoontje van deze vrouw. Door de botsing slipte de aangereden auto van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.

Door ambulancemedewerkers is de 30-jarige Axelse naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. Over haar verwondingen is nu nog niets bekend. Het zoontje van de vrouw raakte niet gewond, evenals de vrouw uit Alblasserdam.

Forensische onderzoekers van de Zeeuwse politie hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Om de onderzoekers hun werk goed en grondig te kunnen laten doen is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest.

Allebei de personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf, vermoedelijk worden zij total loss verklaard. De kentekenbewijzen zijn ingevorderd door de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A@g (17-4-2010 om 00:02)
Hoe stom kun je zijn omdaar te keren...laatste x was het een vrachtwagen en dat koste een leven.Zijn mensen dan te belazerd om een stukje door te rijden en te keren daar waar het kan?Gelijk maar rijbewijs inleveren volgende kost t weer een leven!!!
Iemand uit axel (16-4-2010 om 22:23)
Hierbij wil ik de brandweercollegas bedanken voor hun hulp die ze aan deze vrouw uit axel en haar kind hebben gegeven . beterschap voor d.van h. en haar zoon. gelukkig is ze weer uit het ziekenhuis.
MEL (16-4-2010 om 19:25)
Weer een die niet even kan doorrijden tot het eind en dan terugkeren. Je ziet het regelmatig, nu gebeurt het eens dat ze op elkaar klappen. Inhalen en keren zijn verboden en toch gebeurt het nog te dikwijls.
Ricardo (16-4-2010 om 19:21)
Belachelijk, ik woon zelf in axel met me honda accord en ik kan er geeneens langs. Sleep die auto`s gewoon aan de kant vul de formuliertjes in en de rest is voor de verzekering. Ga je toch zeker geen hele weg voor afsluiten.
N.Geelhoedt (16-4-2010 om 19:15)
Het keren op de tractaatweg gebeurd regelmatig ,wat je voorheen zag waren het fransen of polen, nu zijn het mensen uit de streek zelf. Afgelopen woensdag 8.30 uur was het nog een busje dat voormij reed wat nog zonodig moest keren.
J.M.Bouman (16-4-2010 om 18:53)
Lekker handige actie ook, draaien op de snelweg. Daar zijn al zoveel ongelukken mee gebeurt, dodelijke ongelukken vooral ook. Sterke aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren