Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man doorgereden na ongeval

Toegevoegd: 09-05-2010, 18.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.05 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes, aan de Cort van der Lindenstraat in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.


De man was kort daarvoor, op de van Hogendorplaan in Goes, tegen een lantaarnpaal aangereden en vervolgens doorgereden. Hierbij heeft hij de lantaarnpaal meegesleept naar de Cort van der Lindenstraat.

Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ruim 7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt,zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 9 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steenrozen (9-5-2010 om 20:29)
Ik heb het horen gebeuren en hij reed echt niet zachtjes hoor zulke lui moet je vast zetten en de schade laten betalen en nooit geen rijbewijs meer terug geven of laten halen. laat zulke lui maar lekker fietsen of beter nog lopen
Dhr. A. Nus (9-5-2010 om 20:11)
Een rijverbod van 9 uur heeft veel zin als zijn rijbewijs ook werd ingevorderd? of ben ik nu dronken?
Mark (9-5-2010 om 20:09)
ERG ZIELIG FIGUUR,heb hier helaas geen andere woorden voor,hoop hem niet tegen te komen. Vraag me echt af of zulke zielige figuren hiervan leren!
Leon (9-5-2010 om 19:55)
Dit is ongelooflijk , je zal dit mannetje tegen komen , geen enkel besef wat hij teweeg had kunnen brengen. Deze jongen zeker zijn rijbewijs ongeldig laten verklaren en over 5 jaar een herkannsing,met voorwaarden . leon
Kootje (9-5-2010 om 19:24)
Roerend eens met hennie wie niet aaan het verkeer kan deelnemen moet maar lekker gaan lopen,nog gezond ook mits je niet dronken onder een auto loopt
Moeder X (9-5-2010 om 19:15)
Valt dat soms op als je een lantaarnpaal in zijn geheel meesleurt ? gelukkig dat het geen voetganger was dan.... je zal maar in die buurt wonen, dan durf je toch je kinderen niet meer op straat te laten wetende dat zo een onbenul binnen no time weer stuurloos rond scheurt. gewoon opsluiten !!!!!
Cookie-instellingen beheren