Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vrouw mishandeld bij winkels Goes

Toegevoegd: 14-05-2010, 22.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij de fietsenstalling bij de winkels aan de Willem Barentszstraat in Goes is vrijdagmiddag een vrouw mishandeld.


Het slachtoffer, een 42-jarige vrouw uit de gemeente Goes werd tussen 16.15 uur en 16.45 uur bij de stalling nabij de Jumbo-supermarkt en kledingwinkel Vögele meerdere keren door een man geschopt.

De politie verzoekt getuigen van de mishandeling zich te melden op het politiebureau. Men kan ook bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bont en blauw (15-5-2010 om 17:48)
@ collie, reken er op dat ik liever in de bak zit wegens noodweer/mishandeling dan dat ik mezelf laat mishandelen. En voor al die mensen die gewoon zijn doorgelopen en zich zelfs nu niet willen melden: SCHAAM UW DIEP !!
The observer (15-5-2010 om 16:51)
Vandaag werd er driftig schoongemaakt en een complete hoop zwerfvuil uit dat hokje gevist. Jaaah, nu kan het ineens wel. Hopelijk hebben ze ook al die vieze peuken van het personeel eens een keer opgeruimd die daar altijd staan te roken. Het is altijd een bende daar bij die winkels, vies gewoon.
Collie (15-5-2010 om 13:04)
Helaas heb je niks aan een wapen ,want je mag jezelf hier in dit land niet beschermen. Als jij jezelf probeer te verdedigen en terug slaat of schopt,dan kan je zelf de bak in wegens mishandeling. Ja toch zo gaat dat hier in dit land
Gekke henkie (15-5-2010 om 12:43)
Ja,ja, als madam bv tegen zijn auto aan krast met haar fietsje en zegt wat ,krijgt grote waffel...bla bla...dan is het verhaal wel ff iets anders he.
Mart (15-5-2010 om 12:27)
Politie wordt eens wakker, ga er eens wat aan doen en stop met alleen mensen te bekeuren. Ik hoop dat ze deze persoon gauw pakken, en hem een poosje achter de tralies. Aan ieder neem iets mee om je te verdedigen, waar je die persoon verwondt. Ik wens het slachtofer veel sucses toe.
Daan (15-5-2010 om 12:19)
Wat laf zeg, dat dat zo maar gebeurt, maar ja zo gaat dat in nederland. Er wordt toch niks aan gedaan, politie schrijft het op en wacht dan rustig af of er iemand wat heeft gezien, zo nee wordt het niet op gelost en kan deze persoon lachend verder gaan, zo ja staan ze binen een paar uur weer buiten
Cookie-instellingen beheren