Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Auto's in de sloot langs A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 08-06-2010, 20.16 uur
Van de gemelde beknelling was gelukkig geen sprake.
Van de gemelde beknelling was gelukkig geen sprake.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Nabij de afslag Heinkenszand van de A58 zijn vanavond een personenauto en een taxi in de sloot gereden.
 
Het ongeluk vond rond 18.35 uur plaats nabij hectometerpaaltje 154,8. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling maar na enkele minuten bleek dat iedereen op eigen kracht uit zijn auto had kunnen komen. De brandweerwagen van Arnemuiden kwam nog wel even ter plekke.


Het ongeluk gebeurde toen een 34-jarige automobilist uit 's Gravenhage op de linker rijstrook slipte door aquaplanning op de weg. Zijn auto kwam daardoor op de rechter rijstrook terecht en reed voorlangs de auto van een 31-jarige Oost-Souburger de sloot in. De Oost-Souburger schrok hier zo van dat ook zijn auto in de slip raakte en eveneens in de sloot belandde.
 
Bij het ongeval raakten vier personen gewond. Twee werden overgebracht naar het ziekenhuis in Goes waarvan één na behandeling weer naar huis mocht. De andere twee gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept. Vanwege het ongeluk was één rijbaan van de snelweg richting Goes enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-6-2010 om 15:58)
@ PIPA Dat is nou rijden met het verstand!!! Sommigen denken dat ze alles kunnen met hun auto maar als je op een een nat wegdek rijd, te hard en in combinatie met minder goede banden is het toch maar afwachten wat je auto doet ook met goede banden kun je slippen dat is zeker waar.
NIeuwdorper (10-6-2010 om 12:30)
Ik reed tot voorkort een kleine 80 dzd km per jaar in, maar goede banden, natuurlijk je rijstijl aanpassen doet wonderen heb zoiets nl nog nooit meegemaakt. natuurlijk is de tip wel handig om naast de sporen te rijden. Natuurlijk zijn er stukken weg in NL waar de plassen tot je assen blijven staan
Max 120 (10-6-2010 om 11:20)
Komt redelijk vaak voor maar bijna altijd in combinatie met een te hoge snelheid.
Alfred (10-6-2010 om 10:23)
@ Vlissinger & Goed jaar: een beetje inzicht doet wonderen zoals Pipa zegt. Veel km rijden zegt niets. En ja, ik gebruik mijn verstand en heb nergens last van. Dus zal het toch ergens anders aan liggen! Nog steeds buiten beschouwing gelaten dat dit soort wegen echt snel opgeknapt dienen te worden
Goesenaar (9-6-2010 om 21:32)
Ik reed 8-6 net iets eerder over dat weggedeelte. Bijna alle auto's gingen automatisch rustiger rijden omdat o.a. ook het zicht erg slecht was geworden. Zelfs een stuk verder waar zoab ligt stonden grote plassen om het wegdek en dat heb je normaal met zoab niet. Ook daar was het oppassen geblazen.
Goed jaar en brug steen (9-6-2010 om 18:26)
Zelfs met perfect nieuwe banden kan het toch nog zo hard regenen dat het allemaal niet uitmaakt, dat sommige mensen dat niet eens begrijpen zeg. een beetje verstand gebruiken a.u.b.
Cookie-instellingen beheren