Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 26 km

Fiets met medicijnen gestolen

Toegevoegd: 15-06-2010, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
KATTENDIJKE - In de nachtelijke uren is dinsdag vroeg in de Dorpsstraat in Kattendijke een fiets gestolen uit een voortuin. In de fietstassen van de gestolen fiets bevonden zich gevaarlijke medicijnen.


De medicijnen kunnen bij inname gevaarlijk zijn. Het gaat om de medicijnen Ritalin, Metoprolosuccinaat en Sandoz 50. De politie verzoekt de degene die de medicijnen heeft gestolen of iemand die deze medicijnen heeft gevonden deze af te geven bij een apotheek of een politiebureau.

In de fietstassen zaten ook persoonlijke documenten en een pinpas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (16-6-2010 om 09:57)
Gezien de aard van de medicijnen wel voorstelbaar dat deze persoon pinpas en medicijnen etc. vergeten is. Is nogal een mix..
Susanne (16-6-2010 om 09:18)
Mensen, ritalin slikt de persoon in kwestie waarschijnlijk niet voor niets.... Ook wel gebruikt bij bv ADHD oftewel; druk en vergeetachtig gedrag?! Dan vergeet je misschien weleens per ongeluk je fietstassen leeg te halen 's avonds?!
Peggie (16-6-2010 om 08:15)
Ben het eens met mama, ook al is het niet zo slim om je spullen in je fietstas te laten zitten (tegenwoordig kan dit niet meer) dan nog hoort een ander eraf te blijven. Als het niet jou fietstassen zijn heb je er niks in te zoeken.
Mama (15-6-2010 om 21:53)
Beste Souburger, Vroeger leerden we dat wie steelt een dief is. Dat wil zeggen dat je gewoon met je vingers van de spullen van een ander af moet blijven, of je daarvoor nu stemmetjes in je hoofd hebt of niet. groetjes van mama
Souburger (15-6-2010 om 20:41)
Wie laat er nu medicijnen in de fietstassen zitten?
Erwin (15-6-2010 om 20:13)
Wie laar er nu in de nachtelijke uren (vroeg) ?? zijn fiets buiten staan met al zijn of haar toebehoren in de fietstassen.
Cookie-instellingen beheren