Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Meisje (10) mishandeld in Goes

Toegevoegd: 18-06-2010, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Omstreeks 16.30 uur vanmiddag is een meisje van 10 jaar oud, afkomstig uit Goes, mishandeld door een groepje van 7 jongens.


Het meisje was aan het spelen in de nabijheid van een skateheuvel in de Evertsenstraat in haar woonplaats. Zij werd aangesproken door het groepje jongens. Het meisje werd er min of meer van beschuldigd dat zij eerder deze week een voetbal had weggemaakt.

Meerdere malen heeft zij verteld dat zij niets met het verdwijnen van de bal te maken had, maar daar hadden de jongens geen boodschap aan. Zij kwamen het meisje achterna en duwden haar op de grond. Ook hebben de jongens het meisje geslagen en geschopt.

Het meisje probeerde weg te komen op haar step en uiteindelijk liep er een man voorbij. Met deze man is het meisje meegestept. Omdat er weinig tot niets bekend is van de jongens wil de Zeeuwse politie getuigen vragen om zich te melden. Zij kunnen dat doen op het politiebureau in Goes, of door te bellen met 0900-8844. De jongens waren allemaal vermoedelijk tussen de 11 en 14 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dineke (19-6-2010 om 11:11)
Belachelijk met zo'n groep jongens tegen een klein meisje!! Hoe verzinnen ze het?! En dan alleen maar om een bal! Hoe zal het gaan als ze ouder worden en er serieuzere dingen zijn om voor te vechten?? Sterkte voor het meisje, hoop dat ze niet te bang is geworden om te blijven buiten spelen!
Filou (19-6-2010 om 10:38)
Sterkte meid. Wat een sukkels die jongens, met z´n zevenen tegen een meisjevan 10, lekker laf hoor. hopen dat ze hen snel vinden. En dat ze dan maar flink gestraft worden en laten uitgejouwen door de hele school waar het meisje op zit, flink vernederen die knapen.
Paul (19-6-2010 om 09:53)
Het moet niet gekker worden. Iedereen moet met zijn poten van anderen blijven. Met 7 jongens tegen 1 meisje.......Wat stoer zeg Is er nu helemaal geen respect voor anderen? Waar zijn de normen en waarden? Dit is het resultaat van de huidige levenswijse. Waar stopt nu eindelijk.
Zeeuwtje (19-6-2010 om 09:05)
Die jongens verdienen een flinke pak op hun donder van hun ouders, en een aantal weken huisarrest.
Bud (19-6-2010 om 08:07)
Dit is toch om te huilen.. Te triest voor woorden... Sterkte voor het meisje..heel veel sterkte
Bezorgde moeder (18-6-2010 om 23:12)
Huppa daar gaan we weer: daders 11 tot 14 jaar oud???Nogmaals:OUDERS WORDT WAKKER!!!Dit is toch niet normaal.
Cookie-instellingen beheren