Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke achtervolging in Axel

Toegevoegd: 06-07-2010, 22.01 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De politie heeft dinsdagmiddag het rijbewijs van een 19-jarige Terneuzenaar is ingenomen na een gevaarlijke achtervolging op de Tractaatweg in Axel.


De 19-jarige man reed omstreeks 16.30 uur achter een personenwagen op de Tractaatweg toen deze remde voor een groen stoplicht. De Terneuzenaar was hier niet van gediend en probeerde diverse malen de personenauto, welke werd bestuurd door een 38-jarige man uit de gemeente Sluis, voor hem in te halen terwijl dat op deze weg niet toegestaan is.

Uiteindelijk maakte hij een gevaarlijke inhaalmanoeuvre waarbij hij de personenwagen afsneed. Deze moest hard remmen om een aanrijding te voorkomen. Toen beide auto's bij een volgend stoplicht aankwamen, pakte de 19-jarige Terneuzenaar een hark uit zijn auto en sloeg hierbij op het dak van de personenwagen. Deze reed weg van de Terneuzenaar om aan hem te ontkomen, maar de Terneuzenaar zette de achtervolging in.

 

De bijrijder van de personenwagen, een 34-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, belde de politie tijdens deze achtervolging. Toen de politie ter plaatse kwam, reed de Terneuzenaar er met hoge snelheden vandoor. Uiteindelijk is de man in Axel aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (7-7-2010 om 07:52)
Terecht ingenomen en dan ook minimaal voorlopig niet meer teruggeven!
Willem (7-7-2010 om 05:17)
Die moet je de eerste 10 jaar geen rijbewijs meer geven.. zoveel agressie is levensgevaarlijk rijgedrag. een cursus zelfbeheersing zou niet misplaatst zijn. voor de aangerichte schade laten opdraaien, en een forse geldboete is hier zeker op zijn plaats.
T&T (7-7-2010 om 01:10)
Als dit dezelfde randdebiel is, waar ik 2 weken geleden op de langeweg rond 16.05 uur richting Westdorpe voor moest uitwijken op een parkeerplaats en daarmee mijn leven redde, omdat meneer zonodig moest passeren om op tijd te zijn voor de voetbal (?). Alstublieft nooit meer een rijbewijs geven.
Alfons (6-7-2010 om 23:14)
Wat een mafkees. Zulke figuren idd van de weg halen.
Sander (6-7-2010 om 22:55)
Rijbewijs ingenomen? bij zo iemand moeten ze zijn vrijheid ontnemen!
Annet (6-7-2010 om 22:48)
Wat een maloten zitten er toch op de weg eerste 10 jaar rijbewijs niet meer terug geven of nog liever rijbewijs versnipperen en eerste 25 jaar geen rijbewijs meer kunnen krijgen. it soort aso mafkezen zijn levensgevaarlijk op de weg.
Cookie-instellingen beheren