Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Videosurveillance betrapt hardrijder

Toegevoegd: 11-08-2010, 00.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOOFDPLAAT - Dinsdag rond 16.30 uur werd op de Oostlangeweg in Hoofdplaat het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige Terneuzense automobilist.


De man werd tijdens de videosurveillance betrapt toen hij vanuit Hoofdplaat in de richting van Nummer Eén reed. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 118 kilometer per uur.

Op de Oostlangeweg geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-8-2010 om 16:43)
Die mag zijn roze papiertje ook inleveren en we zullen hem missen.... als kiespijn op de zeeuwsche wegen
Roeland (11-8-2010 om 14:36)
@DeEngel De 'kandidaat' of verkeersovertreder wordt buiten beeld gevraagd om toestemming voor het uitzenden van de betreffende beelden. Geeft ie geen toestemming, dan wordt het gezicht vervaagd. Sensatie beluste programmamakers spelen trouwens alleen in op de sensatie beluste vraag van de kijkers!
Jan Adriaanse (11-8-2010 om 12:53)
De Oostlangeweg is niet zoals u vermeldt de weg van Hoofdplaat naar Nummer Een. Dat is de Westlangeweg en daar mag je 80km/uur. De Oostlangeweg loopt van Hoofdplaat richting Braakman/Ternuzen en daar mag je inderdaad 60 km/uur.
Op de korrel (11-8-2010 om 11:49)
Overtreders van de in NL geldende afgesproken (verkeers)regels mogen wat mij betreft bekend worden gemaakt. Niks geen privacy...
Mozes (11-8-2010 om 10:58)
Beste Erik, je kan en mag weigeren dat dit op tv komt, er bestaat nog altijd zo iets als de wet privicy burgers. de bestuurder kan ten alle tijden eisen dat het niet word uitgezonden, en daarbij komt nog als je netjes ja en amen knikt, het niet eens intressant is om uit te zenden.
De Egel (11-8-2010 om 09:48)
@ Erik De wet beschermt burgers tegen alleen op sensatie beluste programmamakers middels het portretrecht. En de rechter maakt uit of zijn uitspraak wel of niet openbaar wordt gemaakt. Of zou u het op prijs stellen wanneer de Belastingdienst (ik noem maar wat) uw gezicht op een poster zou zetten?
Cookie-instellingen beheren