Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ontvoerd en mishandeld

Toegevoegd: 03-09-2010, 08.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag omstreeks 22.00 uur werd in Terneuzen een 21-jarige man uit die plaats ontvoerd en mishandeld.


De man werd aan de Verlengde van Steenbergenlaan in een auto getrokken waarin drie donkere mannen met bivakmutsen op zaten. In de auto werd hij mishandeld. Toen de auto aan de Scheepdijk in Terneuzen tot stilstand kwam, wist hij uit de auto te ontsnappen.

De mannen stapten ook uit en er ontstond een gevecht. Uiteindelijk kon de 21-jarige man ontstappen en de politie alarmeren. De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een dichtbijgelegen politiebureau of op het nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (3-9-2010 om 22:39)
Denk je dat dit zomaar gebeurt dan hebben jullie t mis, alles gaat om drugs tegenwoordig denk na, sowieso is t niet goed wat er allemaal gebeurt maar de volwassen mensen die r niks mee te maken hebben weten nog lang niet wat hier allemaal gebeurt voor drugs en 9 van de 10 keer ook de politie niet
Terneuzenaar nummer 1 (3-9-2010 om 17:06)
Triest dat de samenleving zover is gekomen dat willekeurige mensen zo in elkaar geslagen worden. Het kan iedereen overkomen hoor, ook al heb je niks gedaan of gezien. Het valt me nog reuze mee dat er staat dat het donkere mannen waren. Zou graag ook type auto weten, dan maar eigen rechter spelen!!!
Simone (3-9-2010 om 17:02)
Beste mensen, Waarom gelooft u niet dat dit een willekeurig persoon betrof. Tegenwoordig is de maatschappij zo naar de kl**en dat dit gewoon kan gebeuren hoor. Schijnt stoer te zijn om met meerdere 1 iemand te pakken. Het gebeurt zo vaak, dagelijks....Hopen dat ze een keer de verkeerde pakken!!
Terneuzen (3-9-2010 om 15:24)
Denk je nou echt dat dat voor niks was? Ze sleuren je toch echt niet zomaar met 3 man een auto in om je te mishandelen! En toevallig hadden ze die bivakmutsen ook al op... Maar dan nog, Nederland is ook naar de kloten!! Niet meer te redden hoor met een klopjacht.
Waaromhij (3-9-2010 om 13:26)
Ik vraag me af waarom 4 gebivakeerde mannen deze jongen moesten hebben? was hij misschien ooggetuige van een eerder voorval. of hadden ze nog iets af te rekenen met hem?
Alex (3-9-2010 om 11:46)
Beste chantal, Wat heeft dit met een coffeeshop te maken? Helemaal niets. Er waren gewoon drie donkere mannen die iets strafbaars deden. En zoiets moet natuurlijk betekenen dat hen met onmiddelijke ingang het paspoort wordt afgenomen en anders minimaal een paar jaar brommen..
Cookie-instellingen beheren