Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Man kweekt hennep in tuin Clinge

Toegevoegd: 07-09-2010, 18.27 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In een tuin, behorend bij een woning in de 's Gravenstraat in Clinge zijn maandagmiddag door de politie 18 hennepplanten aangetroffen.

De 60-jarige bewoner werd aangehouden. Hij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld.


De planten zullen worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MrX (7-9-2010 om 19:51)
Wat een gezeur! Wat maken nu 18 plantjes uit. Net of je daar wat aan kan verdienen. Laat die man toch lekker hobbyen!
Nina (7-9-2010 om 19:17)
Nahh sorry hoor heeft de politie nou niks beters te doen, wie doet die man daar nou kwaad mee. Kinderachtig hoor, we hebben een gedogen beleid en wiet valt nu eenmaal niet uit de lucht dus wat verwacht je dan?
Fred (7-9-2010 om 18:44)
Daar hebben ze tijd voor hoor die oude man beroven word hij niet lastig gevallen met de pluk ze wet of zo of asluiten ze hem niet op als misdadiger daar zijn ze toch zo trots op wau een man 60 pakken politie waadeloos
Ma (7-9-2010 om 18:43)
Heb ik toch een opmerking waarom bij deze 60jarige wel de planten vernietigen terwijl ze in de stijn streuvelsstraat in terneuzen ook in de tuin staan adressen bekend bij politie ook dealen die en dat mag gewoon doorgaan wordt hier wederom met verschillende maten gemeten ?????
Cookie-instellingen beheren