Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie waarschuwt voor oplichters

Toegevoegd: 18-11-2010, 12.59 uur - Update: 23-02-2011, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Politie Zeeland waarschuwt voor een bedrijf dat diensten aan huis verleent zoals het schoonmaken van goten en het vegen van de schoorsteen.

Werknemers van het bedrijf bellen aan bij mensen thuis en bieden hun diensten aan. Ze zeggen werkzaamheden aan het dak, goten en/of schoonsteen te doen. Uiteindelijk wordt er veel te veel gerekend voor de klus of wordt het werk niet of nauwelijks gedaan.


Het betreffende bedrijf blijkt landelijk actief te zijn. Bij meerdere politieregio's zijn meldingen binnengekomen. Gisteren ontving de Politie Zeeland in Goes een melding over dit bedrijf.

Mededeling 23-02-2011:
Bezoekers van deze website hebben in een reactie aangegeven dat de firma Dakcontrol uit Den Bosch betrokken zou zijn bij de genoemde dubieuze praktijken. Deze vermelding blijkt onterecht. De naam van het bedrijf is misbruikt door anderen die wél op de verkeerde gronden handelden. Dakcontrol handelt oprecht en geeft aan niets met dubieuze zaken te maken te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (18-11-2010 om 18:01)
Ik zeg controleren voordat ze weg gaan en zeker niet betalen als er half of geen werk afgeleverd is. Maargoed het is voor de oudere mensen lastiger om dit te doen, helaas. Hopen dat ze gepakt en kaal geplukt worden.
Loes (18-11-2010 om 17:24)
Hoe heet dat zgn bedrijf dan????????
K (18-11-2010 om 16:49)
Als de politie in heel nederland weet van deze oplichtings praktijken waarom onderneemt de politie geen aktie, oplichting is toch een strafbaar feit? en voorkomen is toch beter dan genezen? waarschuwen alleen, en oplichter laten lopen? ik begrijp dit niet
Marja (18-11-2010 om 16:45)
Bekend verhaal. Elk jaar een nieuwe bedrijfsnaam. Agressieve verkoopstijl. Trap er niet in en ga zelf op zoek naar een betrouwbaar (lokaal) bedrijf als er iets aan je dak moet gebeuren.
Jtalboom (18-11-2010 om 15:17)
De schoorsteenvegers die de regio onveilig maken zijn hier vorig jaar zelfde tijd ook geweest en ben mooi opgelicht voor veel geld. politie doe hier iets aan eant het is echt dringend. mvgroet
RaRa (18-11-2010 om 14:07)
Een naam van het bedrijf zou wel handig zijn. Of moeten we nu voor alle schoonmaakbedrijven achterdochtig zijn?
Cookie-instellingen beheren