Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's vernield in Terneuzen

Toegevoegd: 23-11-2010, 21.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Terneuzen vernielingen gepleegd aan geparkeerde auto's. Tot nu toe zijn er 18 vernielingen bekend.
 
Auto's werden bekrast en van sommigen werd een ruit vernield. De vernielingen vonden plaats in de Guido Gezellestraat, Jeroen Boschstraat, Edisonstraat, Reamurstraat, Oranjestraat, Pieter de Hooghstraat, Van der Waalsstraat, Madame Curiestraat en de Jacob Catsstraat.


Voor zover nu bekend werden er uit de auto's geen goederen weggenomen. Totale schadebedrag is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-11-2010 om 16:23)
Begin dit jaar ook bij onze auto schade toegebracht door vandalen,sloten volgespoten met lijm. Ook netjes aangifte gedaan bij de politie en je raad het nooit GEEN actie van hun kant. Je moet eens twee kilometer te hard rijden dan weten ze je vlug te wonen.
K (24-11-2010 om 12:27)
@ gedupeerde het is te hopen voor jou dat deze sukkels gepakt worden en aansprakelijk gesteld worden, ok het zal niet helpen om de verzekering weer trug bij het oude te krijgen maar,hij/zij kan dan wel opdraaien voor die 15honderd euro, als de politie tenminste achter hun bureau vandaan komen
K (24-11-2010 om 05:46)
Deel 2 een week later een brief in de bus waarom ik niet ben komen opdagen HALLO POLITIE terneuzen waar zijn wij nou helemaal mee bezig? burgertjes pesten?
K (24-11-2010 om 05:42)
@funny inderdaad de politie terneuzen doet bar weinig, en als ze dan wat doen is het scholieren bekeuren omdat hun lampje het niet doet, een tijdje trug hadden ze een getuigen verklaring van mij nodig, dus ik langs het bureau, 4uur later nog niet geholpen, dan maar niet getuigen en ik weer naar huis
Gedupeerde (23-11-2010 om 23:26)
Bij mij is de hele zijkant bekrast en heb 1500 eoro schade, en dan nog de verdere ellende ervan. Koste me ten eerste al een vrije dag en volgende week ben ik de auto weer al twee dagen kwijt. het kost me 4 schadevrije jaren, en moet 2011 300 euro meer verzekering betalen. kansloze mensen zielig hoor
Jan (23-11-2010 om 23:15)
@Funny: De politie heeft het erg druk zo aan het eind van het jaar; met snelheidscontroles wel te verstaan ...
Cookie-instellingen beheren