Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Belg rijdt in sloot

Toegevoegd: 24-11-2010, 11.43 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - De politie heeft dinsdagavond het rijbewiijs ingevorderd van een 31-jarige Belgische automobilist. De man was onder invloed van alcohol rond 23.00 uur in een sloot beland langs de Isabellaweg bij Philippine.

De 31-jarige Belg is overgebracht naar het politiebureau voor de ademanalyse. Daar bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarna zijn rijbewijs werd ingenomen.


Agenten hebben hem vervolgens naar de grens bij Ede gebracht en overgedragen aan de Belgische collega's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (24-11-2010 om 12:19)
Het gaat weer lekker met de belgse automobilisten ik heb er diezelfde avond bij de sluizen van terneuzen ook al 1 in een greppeltje zien liggen, hij had waarschijnlijk een t splitsing niet gezien en rechtdoor in een greppel geparkeerd, zijn auto verlaten achter gelaten
Ja-Ja (24-11-2010 om 12:18)
En morgen rijd hij weer met zijn dronkenkop rond en dan rijd hij niet in een sloot maar misschien een onschuldig persoon aan. Deze personen moeten zwaarder aangepakt worden. 0% alc in het verkeer. Maar ik ben al jaren een roepende in de woestijn.
Cookie-instellingen beheren