Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen mishandeld in Kapelle

Toegevoegd: 05-12-2010, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie is op zoek naar de man die zaterdag 4 december rond 15.30 uur in Kapelle een einde maakte aan de mishandeling van een 10-jarige jongen door een volwassen man. De man is een belangrijke getuige, maar zijn identiteit is tot nu toe onbekend bij de politie.


De 10-jarige jongen was zaterdag met zijn vrienden in de sneeuw aan het spelen op het terrein achter het zwembad aan de Vroonlandseweg in Kapelle. Even later kwam er een groep kinderen met een man aan die ook kwamen spelen. De kinderen kregen ruzie. Vervolgens liep de man op de 10-jarige jongen af om verhaal bij hem te halen en pakte de jongen bij zijn keel. De man tilde de jongen van de grond terwijl hij met beide handen zijn keel vasthield.

Hierop sprong een vriend van de 10-jarige jongen op de rug van de man en kwam er een andere man aangelopen die de man wegtrok bij de 10-jarige jongen. De politie wil graag in contact komen met de man die een einde maakte aan de mishandeling van de 10-jarige jongen. Bent of kent u deze man? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (5-12-2010 om 16:10)
De man die dat kind bij de keel heeft gegrepen, mag van veel geluk spreken, dat hij mij niet tegen was gekomen. Ik kan die man beloven dat als ik zou zien dat hij als "volwassen man" een kind van 10 bij de keel zou pakken, dat hij er zelf eg slecht aan toe zou zijn.
Mar (5-12-2010 om 15:53)
Zo dan, wat een boerenkinkel zeg! Als kinderen nou niet eens meer mogen spelen en evt. onderling ruzie krijgen zonder dat een of andere malloot zwaar fysiek geweld toepast, weet ik het ook niet meer hoor! Halve zool! Een NORMAAL mens regelt zoiets VERBAAL!!! Idioot! Leuk voorbeeld voor die kinderen
Cookie-instellingen beheren