Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Man rijdt door na ongeluk letsel

Toegevoegd: 16-12-2010, 20.52 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - De politie heeft donderdagavond rond 18.00 uur een 65-jarige man uit de gemeente Borsele aangehouden. Hij was doorgereden na een aanrijding.

De man was vanmiddag betrokken geweest bij een ongeval op de Kolaardsweg in Ovezande. Vermoedelijk is hij met zijn auto in aanrijding gekomen met een 17-jarige fietser uit de gemeente Borsele. In eerste instantie was de automobilist gestopt en naar het slachtoffer gelopen. Kort daarna reed hij toch weg zonder zijn gegevens achter te laten.


De fietser raakte bij het ongeval gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een oplettende omstander kon aan de polite informatie geven over de doorgereden automobilist. De man kon kort daarna worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (17-12-2010 om 18:18)
Tip: maak direct een foto van het voertui met kenteken!!! En bij voorkeur de bestuurder erop. (kan hij later niet ontkennen dat hij het was. Heb je geen mobiel met fototoestel? leg een wegwerpcamera in je auto. (heb je lopens of op de fiets alleen niets aan....
Marjoke (16-12-2010 om 22:26)
Alle schade en kosten laten betalen door de man persoonlijk, niets geen verzekerigswerk !!! Dat zal 'm leren !!!
Condor (16-12-2010 om 22:18)
Is een beetje bezopen aktie, maar daar hoef je toch nog niet voor bezopen te zijn? Sterkte voor de aangeredene!
Rien van der wekken (16-12-2010 om 21:41)
Hopelijk tochwel laten blazen zeker.
Cookie-instellingen beheren