Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 66 km

Inbreker op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 03-01-2011, 10.28 uur
Door: Roland de Jong
KOEWACHT - Zondagavond zijn door agenten van de Zeeuwse politie twee inbrekers op heterdaad betrapt in de Nieuwstraat in Koewacht.

De twee mannen hadden omstreeks 21.00 uur een deur van een woning in de Nieuwstraat geforceerd en wilden in de woning gaan inbreken. Zij werden hierbij echter gezien en gehoord door surveillerende agenten. Die hebben de mannen meteen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


De Zeeuwse politie gaat vandaag verder met het onderzoek. De twee mannen, één van 31 jaar oud en afkomstig uit Zwijndrecht en één van 30 jaar oud en afkomstig uit Brussel, zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Renesse (3-1-2011 om 11:43)
En wanneer mag ik keer gelukkig nieuws horen in plaats van ze zitten nog vast dat het wordt ze worden niet voor 2012 vrijgelaten, en moeten financieel worden uitgekleed om de slachtoffers te compenseren. En 1 jaar dwangarbeid. Dat zou pas sieren dan al dat gejat en geroof van de HARD werkende mensen
Lies (3-1-2011 om 11:41)
MOOI !! Dat is fijn! Hopelijk is de inbraakgolf in Zeeland nu voorbij. Kan iedereen weer rustig slapen gaan! Politie bedankt!
M (3-1-2011 om 10:33)
Goed werk! Wat zullen de bewoners opgelucht zijn , hoewel het natuurlijk nog steeds een hoop stress geeft als er inbrekers met hun poten aan je huis zijn geweest!
Cookie-instellingen beheren