Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietsers bekeurd in Goes

Toegevoegd: 10-01-2011, 14.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens een gerichte controle op de Patijnweg in Goes zijn maandag diverse fietsers bekeurd.

Tussen 07.30 en 08.15 uur gecontroleerd. Vijf fietsers kregen een bekeuring voor het niet of slecht voeren van verlichting. Eén fietser werd beboet omdat hij over het trottoir reed.


Een automobilist werd bekeurd omdat hij onterecht met een brandende mistlamp reed. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (10-1-2011 om 17:37)
Fietsers bekeurd + automobilist met verstralers. prima score heren en dames. Graag kontrole op ernstige overtreders, kost wat meer moeite, maar levert waarschijnlijk meer op!
Bright light (10-1-2011 om 17:04)
Ik zie vaker auto's met defecten aan de verlichting dan fietsers. waar blijkt dan uit dat de politie de "zwakkeren" uit het verkeer in bescherming neemt ? door fietsers wel herhaaldelijk in een bekeuringsfuik te strikken en automobilisten niet ? te zot voor woorden.
Bigpapa (10-1-2011 om 16:46)
Nu de echte criminelen is gaan pakken ipv fietsers??
Erger me geel en groen (10-1-2011 om 14:53)
Bingo!!!!! Men mag dat ook eens op zondagavond doen tussen kwart over 7 en kwart over 8 op de 's heer elsdorpweg. kan je verzekeren dat je een goede vangst hebben.
Cookie-instellingen beheren