Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist rijdt tuin in

Toegevoegd: 22-01-2011, 11.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Een 21-jarige man uit Kapelle is zaterdag met zijn auto een tuin ingereden aan de Biezelingsestraat.

Hij was via een lantaarnpaal de tuin in gereden en tot stilstand gekomen door een houten sierverhoging en een boompje. Dit had de bewoner zo aangelegd omdat al eens eerder een auto bijna zijn woonkamer was binnengereden.
 
De 21-jarige bestuurder is ter plaatse aangehouden omdat hij had gedronken. Uiteindelijk blies hij 395 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (24-1-2011 om 19:29)
Fijn dat jullie het allemaal zo goed weten!! waarschijnlijk allemaal mensen zonder fouten en die ook noooooit wat verkeerd zullen doen!de man in kwestie is mijn broer en heeft er vreselijk spijt van. we blijven allemaal mensen met fouten, iedereen!! zie volgend bericht>>>
Hoog straffen werkt niet (23-1-2011 om 12:04)
Hoge straffen werken niet aangezien het alleen maar meer kost voor de belasting betaler en er toch niets word van geleerd is het zonde van het geld ik zeg niet dat ik het goedkeur van hem maar vreemd is wel dat jullie alleen op dit bericht reageren op een 60 jarig zie je geen reactie
Jan (23-1-2011 om 09:46)
Wel het word tijd dat justitie eens wakker want de moordenaars die rond rijden die te veel hebben gezopen blijft stijgen ,deze mensen hebben totaal geen respect voor de mede mens meer Het zijn moordenaars op 4 wielen en niet anders,dus nooit meer een rijbewijs terug geven en ook geen nieuw
Michael (23-1-2011 om 09:00)
Ik heb ook eens zo,n fout gemaak. Ik ben er dan ook goed voor gestraft daar was ik ook heel blij mee. Het was in 2008 dat dat gebeurde en sins dien heb ik geen druppel alcohol meer gedronken. Bij mij was het niet zo hoog maar wel genoeg zo dat ze mijn rijbewijs afnamen en groot gelijk hadden ze.
Gianna (22-1-2011 om 23:15)
@Wilma. Waar slaat dat nou op "Hoop dat ze 'm betrappen"? En als dat niet het geval is? En het gaat mis? Dan is Wilma wat mij betreft medeverantwoordelijk..
Wilma (22-1-2011 om 20:28)
Hoop dat ze mijn buurjongen ook betrappen! Die heeft namelijk sinds dinsdag zijn rijbewijs en zat heerlijk in zijn auto een paar flesjes bier te drinken en ging toen nog vrolijk rijden! Achterin zijn kofferbak stonden nog diverse flesjes klaar. Stoer hoor!!
Cookie-instellingen beheren